چگونه ویزای توریستی آفریقای جنوبی بگیریم؟

0

آفریقای جنوبی یکی از مقصدهای فوق‌العاده برای سفر است که گردشگران پیش از سفر به آنجا باید از طریق سفارت آفریقای جنوبی برای تهیه ویزا اقدام کنند.

آفریقای جنوبی به دلیل برخورداری از پوشش گیاهی و حیات وحش بسیار متنوع و فرهنگ غنی دنیایی کوچک را در خود جای داده است. از طرفی، اقتصاد پایدار و زیرساخت‌های گردشگری مناسب دست به دست هم داده‌اند تا آفریقای جنوبی را به مقصدی عالی برای گردشگران تبدیل کنند. البته سفر به آفریقای جنوبی نیز همانند بیشتر کشورهای جهان نیازمند دریافت ویزا از طریق مبادی قانونی مانند سفارت و کنسولگری است.

ویزای آفریقا

انواع ویزای آفریقای جنوبی

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای ملاقات با خانواده و بستگان
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کار

ویزای آفریقا

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی به منظور ورود، اقامت، گردش و تفریح گردشگران خارجی در این کشور به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.

مدارک لازم برای صادر ویزای توریستی

مدارک لازم برای صدور ویزای آفریقای جنوبی بر اساس نوع ویزا به دو گروه مدارک عمومی و اختصاصی تقسیم می‌شود؛

ویزای آفریقا

مدارک عمومی

۱) تکمیل فرم تقاضای ویزا (لینک دانلود): این فرم باید به طور کامل با حروف بزرگ لاتین تایپ شده یا با خودکار مشکی و خوانا تکمیل شود.

۲) دو قطعه عکس ۴*۳ جدید با پشت نویسی

۳)‌ کپی بلیط رفت و برگشت به همراه واچر هتل

۴)‌ مدرک شغلی؛

  • برای دانشجویان و کارمندان به صورت نامه‌ای به انگلیسی روی سربرگ رسمی محل کار یا محل تحصیل حاوی نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، تاریخ شروع به کار، طول مدت استخدام یا تحصیل، سمت، میزان حقوق، تاریخ شروع و اتمام مرخصی، ماموریت و شرح مقصد ذکر شود.
  • برای بازنشستگان ترجمه حکم یا فیش حقوقی
  • برای صاحبان کسب و کار (مشاغل آزاد) کپی جواز کسب و اصل ترجمه رسمی

۵) اصل گذرنامه متقاضی دارای اعتبار و دو صفحه خالی

۶)‌ کپی گذرنامه از صفحه ۲ و ۳ به همراه روادید قبلی آفریقای جنوبی (در صورت وجود)

۷) ارائه مدارک معتبر شامل نام، نشانی، شماره تلفن و نمابر هتل یا محل اقامت و شخص مسئول اقامت در آفریقای جنوبی

۸) ترجمه صورتحساب بانکی یا فیش حقوقی سه ماه گذشته

مدارک اختصاصی

۱) خط سیر سفر و تائیدیه هتل‌های واقع در هر یک از شهرها و طول مدت اقامت برای ویزای توریستی

۲) ارائه دعوت‌نامه و مدارک مربوط به وضعیت اقامت شخص میزبان (که به تائید اداره پلیس آفریقای جنوبی رسیده باشد) برای ویزای ملاقات با خانواده و بستگان

۳) دعوت‌نامه معتبر شرکت مدعو به همراه مارک اقامتی تائید شده توسط پلیس آفریقای جنوبی برای روادید تجاری

ویزای آفریقا

هزینه صدور ویزا

هزینه لازم برای صدور ویزا ۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال است که باید به صورت نقدی (ایران چک) به هنگام تحویل مدارک پرداخت شود. این مبلغ پس از پرداخت غیرقابل استرداد است.

مدت زمان صدور ویزا

مدت زمان لازم برای بررسی و رسیدگی به تقاضاها حداقل یک هفته (پنج روز کاری) به طول می‌کشد. همچنین، حداکثر مدت اعتبار تقاضا، تائیدیه‌ها و گزارش‌های پزشکی حتی در صورت تائید سه ماه است.

شرایط و نکته‌ها

الف) ویزای آفریقای جنوبی فقط از طریق خود سفارت قابل دریافت است و این سفارت از خدمات هیج از یک رابطان ویزا استفاده نمی‌کند.

ب) حضور شخص متقاضی به هنگام تحویل مدارک در محل سفارت الزامی است.

ج) تمام مدارک ارائه شده در سفارت بایگانی شده و قابل استرداد نیست.

د) اصل گذرنامه تا زمان صدور ویزا در نزد سفارت باقی خواهد ماند.

ه) هر یک از متقاضیان باید دارای گذرنامه انفرادی باشد و سفارت از پذیرش مدارک همراه یا همراهان مندرج در گذرنامه معذور است.

و) در صورتی‌که فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه یکی از والدین یا به تنهایی سفر می‌کنند باید به ترتیب رضایت‌نامه کتبی و محضری (در دو نسخه ترجمه شده) ولی دیگر یا والدین را به همراه مدارک ارائه کنند.

ز) کودکان زیر ۱۸ سال علاوه بر رضایت‌نامه محضری باید دو نسخه از ترجه شناسنامه خود را تهیه کنند. نسخه اول باید به هنگام تحوی مدارک به سفارت تحویل شده و نسخه دوم را برای ارائه به ماموران مهاجرت کشور آفریقای جنوبی همراه خود داشته باشند.

سفارت آفریقای جنوبی در تهران

ویزای آفریقا

  • نشانی: تهران، خیابان ولیعصر، مقابل پمپ بنزین باغ فردوس، خیبان یکتا، پلاک ۵
  • شماره تلفن: ۲۲۷۰۲۸۶۶ (۰۲۱) داخلی ۲
  • ساعت کاری بخش روادید: روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر
  • استرداد گذرنامه و ودیعه: فقط روزهای پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر

منبع: کجارو

نظرات مسدود است.